Silva na nederlaag KV Kortrijk tegen Union: ''Was geloof in aansluitingstreffer''

19 februari - 15:15 Laatste update: 15:22
2

KV Kortrijk verloor afgelopen zondag met 1-3 van Union SG. Ondanks het verlies is Silva te spreken over het getoonde spel van KV Kortrijk. De verdediger was vooral blij met de prestaties in de tweede helft.

Het spelen tegen de koploper is lastig. ''Het was geweten dat Union een lastige tegenstander zou worden voor ons'', vertelde Silva aan Het Nieuwsblad.

Er was echter hoop op punten tijdens de wedstrijd. ''Dat bleek ook voor de rust, maar we toonden wel een ander gelaat in de tweede helft. Na het doelpunt van Davies was er weer even geloof in een aansluitingstreffer. Spijtig genoeg viel die niet'', zei de centrale verdediger.

Silva kijkt al uit naar de komende wedstrijd. ''Onze focus ligt nu op KV Mechelen van volgende zaterdag, ook geen makkie'', aldus Silva.

De hekkensluiter speelt zaterdag tegen de nummer 8 van de Jupiler Pro League in het AFAS Stadion.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.