Borussia Dortmund heeft punten gemorst tegen Wolfsburg en Casteels

17 februari - 18:18 Laatste update: 18:56

Borussia Dortmund heeft zaterdag averij opgelopen in de BundesligaDie Schwarzgelben speelden gelijk tegen VfL Wolfsburg: 1-1. Bij Wolfsburg stond Rode Duivel Koen Casteels in het doel, Aster Vranckx bleef de hele match op de bank.

De bezoekers begonnen voortvarend tegen Wolfsburg. Na een heerlijke crossbal van Marcel Sabitzer had Niclas Füllkrug de bal na acht minuten voor het intikken. De spits tekende voor zijn twaalfde Bundesliga-goal van het seizoen en leek met zijn doelpunt aan de basis te staan van een zege voor Dortmund, dat een groot deel van de eerste helft de bovenliggende partij was. Het lukte Dortmund echter niet om afstand te nemen en in het tweede bedrijf waren de beste kansen voor Wolfsburg. Niet onterecht viel na iets meer dan een uur spelen de gelijkmaker.

Beide ploegen weigerden zich in de slotfase neer te leggen bij een gelijkspel, maar de wedstrijd kreeg geen winnaar. Het betekent dat Dortmund verder verwijderd raakt van de top-drie in de Bundesliga. Met een remise op zak kan de focus voor Dortmund op PSV. Aanstaande dinsdag staand de twee ploegen tegenover elkaar in de Champions League.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.