Delcroix overtuigt niet bij Burnley: Hij heeft het moeilijk

Delcroix overtuigt niet bij Burnley: "Hij heeft het moeilijk"

13 februari - 17:00
15

Burnley lijkt degradatie niet meer te kunnen afwenden en heel wat ex-spelers uit de JPL dreigen daarmee opnieuw in The Championship te moeten spelen. Eentje daarvan is Hannes Delcroix, die nog niet wist te overtuigen bij The Clarets.

Vincent Kompany haalde Delcroix afgelopen zomer weg bij RSC Anderlecht, maar een basisplaats bemachtigen kon hij nog niet. Tegen Liverpool begon hij wel aan de partij als linksachter. Hij had het echter bijzonder moeilijk tegen The Reds.

"Delcroix heeft het niet makkelijk en mist wat ritme", gaf Dennis van Wijk aan bij Play Sports. "Of hij dit niveau aankan? Dat weet ik niet. Op dit moment heeft hij het moeilijk, maar hij kan daar nog wel in groeien. Als hij vrij blijft van blessures is dat een degelijk tot goede speler. Hij speelt nu linksback, maar is eigenlijk een centrale verdediger", klonk het nog.

Delcroix speelde tot dusver dertien partijen voor Burnley, waarvan voornamelijk als invaller. Hij heeft nog een contract tot medio 2026 bij de Engelse club.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.