De Cuyper het grote voorbeeld van Vermant bij Club Brugge: Daar teken ik voor

De Cuyper het grote voorbeeld van Vermant bij Club Brugge: "Daar teken ik voor"

10 februari - 12:31
1

Romeo Vermant nam afgelopen winter tijdelijk afscheid van Club Brugge en ging aan de slag bij KVC Westerlo. Daar wist hij de eerste weken al meteen indruk te maken. Volgt hij hetzelfde parcours als Maxim De Cuyper?

Net zoals De Cuyper in het verleden zette Vermant de stap van Club Brugge naar Westerlo. De Cuyper groeide uiteindelijk ook uit tot een sterkhouder bij Westerlo en nu Club Brugge. "Als ik die weg kan bewandelen, dan is dat voor mij het ideale scenario", zegt Vermant in Gazet van Antwerpen.

"Een tweetal jaar ervaring opdoen op het hoogste niveau om dan bij Club door te breken, daar teken ik voor", gaat de spits verder., die zeker niet uitsluit nog wat langer bij Westerlo te blijven. "Wat de toekomst brengt, is afhankelijk van de situatie van Club en Westerlo, maar ik zou hier met veel plezier nog een jaartje voetballen. Ik voel me goed in de Kempen", besluit hij.

De twintigjarige spits heeft nog een contract tot medio 2026 bij Club Brugge. In zijn eerste drie wedstrijden bij Westerlo wist hij ook meteen twee keer te scoren.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.