Dwomoh hoopt dat RWDM optie licht: ''Niet dat ik niet terug wil naar Antwerp''

Dwomoh hoopt dat RWDM optie licht: ''Niet dat ik niet terug wil naar Antwerp''

10 februari - 07:55 Laatste update: 08:02
1

Pierre Dwomoh is sinds dit Jupiler Pro League-seizoen op het veld van RWDM te bewonderen. De centrale middenvelder werd voor een jaar gehuurd van Royal Antwerp FC. Dwomoh vertelde over het mogelijk aanblijven bij RWDM en zijn band met Antwerp-trainer Mark van Bommel.

De middenvelder blijft graag bij RWDM in plaats van dat hij terugkeert naar The Great Old. ''Niet dat ik niet terug wil, maar ik hoop dat RWDM mijn optie licht'', vertelde Dwomoh aan Gazet van Antwerpen.

Dwomoh heeft wel al kennis kunnen maken met Antwerp-trainer Van Bommel. ''In de zomer van 2022 hebben we enkele weken samengewerkt. Dat was te kort om elkaar te leren kennen'', zei de centrale middenvelder.

Stiekem lijkt Dwomoh op een tweede kans te hopen. ''Misschien komen we elkaar ooit nog tegen en kan hij de echte Pierre leren kennen. Soms klikt het niet van de eerste keer'', aldus Dwomoh.

Dwomoh stond dit Jupiler Pro League-seizoen 22 keer op het veld voor RWDM. Daarin wist de middenvelder 1 keer te scoren en 1 assist te leveren.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.