Tedesco over terugkeer Alderweireld: “Hebben in de verdediging groot potentieel”

Tedesco over terugkeer Alderweireld: “Hebben in de verdediging groot potentieel”

9 februari - 17:47
8

Toby Alderweireld heeft er een schitterend jaar opzitten met Royal Antwerp FC en de verdediger won ook de Gouden Schoen. Zelf laat hij de deur van de Rode Duivels op een kier staan.

Bondscoach Domenico Tedesco liet zich uit over een mogelijke terugkeer van Alderweireld bij de Rode Duivels. “Ach, die vragen kan ik echt wel hebben. Jullie stellen ze al een jaar nu. Ik antwoord nog altijd hetzelfde. Het is goed om te weten dat de deur eventueel open staat. Maar ik ben tevreden nu. We hebben goede spelers, jonge spelers. We hebben in de verdediging een groot potentieel.”

Het ziet er naar uit dat Tedesco op zijn vaste namen blijft vertrouwen. “We beschikken over veel ervaring met Jan Vertonghen. Wout Faes, Zeno Debast, Ameen Al-Dakhill,... we hebben Arthur Theate die centraal in de defensie kan spelen. Meunier is er ook nog. Jonge spelers ook. Als we Toby nodig hebben, zullen we het vragen”, citeert Het Belang van Limburg de bondscoach van de Rode Duivels.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.