Club Brugge maakte geen kans op toptalent: Hun voorkeur was duidelijk

Club Brugge maakte geen kans op toptalent: "Hun voorkeur was duidelijk"

13 februari - 15:28
7

Club Brugge kende op inkomend vlak een bijzonder rustige mercato en haalde uiteindelijk geen enkele nieuwkomer. Er was nochtans interesse in flink wat spelers. Eentje daarvan was Jonah Kusi-Asare, al bleek hij ooit echt haalbaar.

Het Zweedse toptalent was één van de grote targets bij Club Brugge, dat bereid was om flink wat miljoenen te betalen voor de aanvaller. Blauw-Zwart was echter nooit een optie voor Kusi-Asare, die voor Bayern München heeft gekozen.

Bij The Athletic onthult Thomas Berntsen, technisch directeur van zijn ex-club AIK, dat Club Brugge eigenlijk nooit een kans maakte. "Er waren al heel veel clubs geïnteresseerd, maar vanuit het kamp van de speler werd het snel duidelijk waar hun voorkeur lag", klinkt het.

Die voorkeur lag dus bij Bayern München. "Bayern was enorm vastberaden, dus zij waren de enige club met wie we echt serieus onderhandeld hebben", aldus Berntsen, die wel de interesse van flink wat clubs bevestigt. "We hebben met een tiental clubs gesproken uit België, Nederland, Engeland en Duitsland", klinkt het nog.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.