Balende Bataille: ''Het was een beetje een schaamtelijke vertoning van ons''

Balende Bataille: ''Het was een beetje een schaamtelijke vertoning van ons''

9 februari - 08:20 Laatste update: 08:32
6

Voor Jelle Bataille was het een bijzondere wedstrijd. Als rechtervleugelverdediger, die jarenlang voor KV Oostende speelde, stond hij in het shirt van Royal Antwerp FC tegenover zijn oude club tijdens de halve finale van de Beker van België. Na afloop was Bataille niet te spreken over de wedstrijd.

Bataille, die vanaf het begin in de basis stond bij Antwerp, kreeg zelfs in de 90e minuut een applauswissel, maar was desondanks flink teleurgesteld. ''Na de 1-0 dachten we al dat het gespeeld was en dat het makkelijk ging zijn'', vertelde de verdediger aan Het Nieuwsblad.

De voormalige verdediger van KV Oostende was nog kritischer. Het feit dat hij zelf de kans had om Antwerp naar de overwinning te schieten, maakte het extra pijnlijk. ''Het was een beetje een schaamtelijke vertoning van ons'', aldus Bataille.

Aankomende zondag speelt Antwerp weer in de Jupiler Pro League, deze keer tegen RWDM. Het duel vindt plaats in het Edmond Machtensstadion.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.