Carragher over De Bruyne bij Man City: “Beter dan Bergkamp, Cantona en Zola”

Carragher over De Bruyne bij Man City: “Beter dan Bergkamp, Cantona en Zola”

8 februari - 19:33
5

Jamie Carragher, de voormalige verdediger van Liverpool, is zeer te spreken over de kwaliteiten van Kevin De Bruyne. Carragher ziet de Rode Duivel van Manchester City als een icoon in de Premier League.

Carragher geeft aan dat De Bruyne een plaats in het ‘Beste Elftal Ooit’ van de Premier League hoort. “Kevin De Bruyne gaat in het allerbeste elftal ooit van de Premier League staan. Hij hoort in een allerbest elftal van de Premier League”, deelt Carragher via Sky Sports.

Carragher gaat verder met zijn complimenten aan De Bruyne, de verdediger vergelijkt De Bruyne met andere grote namen uit de Premier League. “Als je aan de beste buitenlandse spelers denkt, of welke spelers dan ook, uit de Premier League, dan komen we altijd bij dezelfde namen. We gaan altijd terug naar Cantona, Zola en Bergkamp”, aldus Carragher.

Volgens Carragher zijn Cantona, Zola en Bergkamp legendarisch in de Premier League. “De drie spelers die ik net noemde zijn absoluut legendarische figuren in de Premier League en bij hun clubs. Maar De Bruyne is beter dan alle drie”, besluit Carragher.