Ploegmaat Trossard krijgt geweldig nieuws van Arsenal in langdurige revalidatie

Ploegmaat Trossard krijgt geweldig nieuws van Arsenal in langdurige revalidatie

6 februari - 20:44
2

Jurriën Timber, de ploegmaat van Rode Duivel Leandro Trossard, is door Arsenal ingeschreven voor de knockout-fase van de Champions League. De verdediger is nog altijd bezig aan de revalidatie van zijn kruisbandblessure, maar de Londenaren hebben er vertrouwen in dat hij nog minuten kan gaan maken in Europa.

Teams mogen in de winter drie wijzigingen doen in hun selecties voor Europa, maar dat gaat bij Arsenal dus niet ten koste van Timber. De Nederlander lijkt op de goede weg terug en mag hopen op minuten in het miljardenbal. In de achtste finales neemt Arsenal het op tegen FC Porto. De Londenaren haalden de knockout-fase door eerste te worden in een poule met RC Lens, Sevilla en PSV.

Timber maakte afgelopen zomer de overstap van Ajax naar Arsenal, maar zijn begin in Engeland was dramatisch. In de voorbereiding van de Londenaren maakte hij indruk, totdat het noodlot toesloeg tegen Nottingham Forest. In het eerste Premier League-duel van dit seizoen scheurde de 22-jarige verdediger zijn kruisband af. Inmiddels is hij dus al zes maanden ver in zijn revalidatie.