'Bizarre prestaties. Kan me voorstellen dat clubs voor Bakayoko komen'

'Bizarre prestaties. Kan me voorstellen dat clubs voor Bakayoko komen'

6 februari - 07:35

Ismael Saibari speelt ook volgend seizoen voor PSV. Althans, dat beweert technisch directeur Ernest Stewart in de podcast Heet van de Herdgang. Voor Johan Bakayoko kunnen de Eindhovenaren flink cashen. 

"Onlangs heeft hij nog voor vijf jaar bijgetekend", spreekt Stewart over de situatie van Saibari, die na de uitschakeling van Marokko op de Afrika Cup afgelopen weekend zijn rentree maakte in het elftal van Peter Bosz. PSV is erg tevreden over de 22-jarige middenvelder en is niet van plan hem in de zomer te laten gaan. "Hij heeft een geweldige ontwikkeling doorgemaakt", aldus Stewart. 

Voor Johan Bakayoko zou PSV zomaar de hoofdprijs kunnen vangen, mocht de aanvaller deze zomer vertrekken. "Wat hij dit seizoen presteert, is bizar. Op deze leeftijd zulke data laten zien... Ik kan me voorstellen dat er, als je pas twintig jaar bent, clubs voor hem komen." Denkt de technisch directeur van PSV dat de kassa gaat rinkelen in Eindhoven? "Dat zou kunnen."

Bakayoko kwam tot nu toe 9 maal in actie voor de Rode Duivels. Saibari, die een Marokkaans-Belgische nationaliteit heeft stond afgelopen weken voor Marokko op het veld in de Afrika cup.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.