Slecht nieuws voor Club Brugge: De Cuyper, Vetlesen en Zinckernagel buiten strijd

Slecht nieuws voor Club Brugge: De Cuyper, Vetlesen en Zinckernagel buiten strijd

5 februari - 11:04 Laatste update: 11:06
112

Club Brugge bleef zondag met lege handen achter. De mannen van Ronny Deila kwamen op voorsprong tegen Antwerp, maar The Great Old kon het tij keren. Niet enkel de gemiste punten, maar ook de blessures zorgden voor kopzorgen. 

Na de topper tegen Antwerp is Club Brugge met schrik uit de strijd gekomen. Maxim De Cuyper, die hard neerkwam na een duel, werd naar het ziekenhuis afgevoerd, waar verder onderzoek een whiplash aan de nek aan het licht bracht. De flankspeler is momenteel twijfelachtig voor de komende wedstrijden. Dat schrijft Club Brugge op de website. 

Hugo Vetlesen, die geblesseerd achterbleef in de kleedkamer tijdens de rust, werd na beeldvorming gediagnosticeerd met een spierscheur in de adductor. Deze blessure zal ook hem de komende weken aan de zijlijn houden. 

Tot slot werd Philip Zinckernagel aangetrapt op de achillespees, waarbij de pees zelf bloot kwam te liggen. Gelukkig werd de pees niet geraakt, maar de diepe vleeswonde op een moeilijk te helen plaats zal naar verwachting drie weken nodig hebben om volledig te genezen, waardoor ook hij een periode van afwezigheid tegemoet gaat.