OFFICIEEL: Ekitiké verlaat PSG nu al en trekt naar Frankfurt

OFFICIEEL: Ekitiké verlaat PSG nu al en trekt naar Frankfurt

1 februari - 21:00

Hugo Ekitiké trekt de deur bij Paris Saint-Germain officieel achter zich dicht. De aanvaller wordt door de Fransen verhuurd aan Eintracht Frankfurt, zo melden de Duitsers via de eigen kanalen. Naar verluidt heeft Frankfurt een optie tot koop van dertig miljoen euro bedongen.

Ekitiké speelde dit seizoen slechts acht minuten voor Paris Saint-Germain. De aanvaller werd uit de selectie gezet nadat hij in de zomer niet in de deal van Randal Kolo Muani betrokken wilde worden, die juist van Frankfurt naar Parijs trok. Nu gaat Ekitiké dus alsnog naar Frankfurt, waar hij samen zal spelen met Donny van de Beek.

Markus Krösche, de trainer van Frankfurt, is in zijn nopjes met de aankoop. "Hugo is een jonge speler die zijn grote potentieel al heeft bewezen. We waren in de zomer al van hem overtuigd en zijn hem niet vergeten. We zijn blij dat we tot een akkoord zijn gekomen." Ekitiké kwam tot 52 wedstrijden in de Ligue 1 en hierin wist hij dertien keer het net te vinden. Daarnaast was hij acht keer aangever.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.