Bayern grijpt in na blessure Coman: Spanjaard heeft getekend in München'

Bayern grijpt in na blessure Coman: Spanjaard heeft getekend in München'

1 februari - 12:46

Bryan Zaragoza sluit per direct aan bij Bayern München, dat meldt Fabrizio Romano zojuist. De 22-jarige Spanjaard heeft zijn contract getekend in Duitsland en traint zelfs al mee.

Onder meer Steven Bergwijn gold als alternatief voor Zaragoza. Nu Der Rekordmeister de deal met Granada heeft afgerond, lijkt er een einde te komen aan de interesse in de Ajax-aanvaller. Zaragoza zou aanvankelijk pas in de zomer van 2024 aansluiten, maar vanwege de blessure van Kingsley Coman is de Spanjaard nu al overgekomen. Bayern heeft naar verluidt tussen de drie en vier miljoen euro betaald voor zijn diensten.

Tekst gaat verder onder de Tweet.

Zaragoza speelde jaren in de jeugd van Granada en werd in 2020 verhuurd aan CD El Ejido. Vorig seizoen brak de buitenspeler definitief door in het eerste van Granada. Dit seizoen was hij ook een van de uitblinkers van de nummer negentien van de Primera División. In 21 optredens was hij zes keer trefzeker. Ook gaf hij twee assists.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.