'Lyon nog niet uitgewinkeld, ook Mangala op de radar na halen Fofana en Orban'

'Lyon nog niet uitgewinkeld, ook Mangala op de radar na halen Fofana en Orban'

30 januari - 11:10 Laatste update: 11:23

Olympique Lyon heeft al meerdere stappen gezet op de transfermarkt tijdens de winter, maar de Franse club is nog niet klaar. Lyon richt zich nu op middenvelder Orel Mangala, zo meldt Het Laatste Nieuws.

Nottingham Forest, de huidige club van Mangala, heeft al een bod ontvangen van de Franse club. De Premier League-club twijfelt echter of het de 12-voudig Belgisch international wil laten gaan.

Lyon is bereid om 30 miljoen euro te betalen voor de centrale middenvelder. Het blijft de vraag of de onderhandelingen, die op dinsdag tussen de clubs worden gevoerd, tot een akkoord zullen leiden.

Ook zou het Italiaanse Napoli in de weer zijn voor de 25-jarige Rode Duivel. Dat zou gaan om een huurconstructie met een verplichte aankoopoptie.

Lyon haalde eerder Malick Fofana en Gift Orban weg bij KAA Gent. Het is dus duidelijk dat de Franse club zich tijdens de wintermercato actief opstelt.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.