Ploegmaat Doku en De Bruyne onthult affaire, huwelijk op rand van instorten

Ploegmaat Doku en De Bruyne onthult affaire, huwelijk op rand van instorten

29 januari - 18:21
11

Kyle Walker betuigt spijt na tweede buitenechtelijk kind. De ploegmaat van Jeremy Doku en Kevin De Bruyne bij Manchester City moet flink op de blaren zitten, nadat de vleugelverdediger eerder had geprobeerd om zijn affaire geheim te houden. 

Kyle Walker heeft in een openhartig interview met The Sun zijn spijt betuigd nadat hij voor de tweede keer een buitenechtelijk kind heeft verwekt bij een minnares. Hij erkent dat hij zijn vrouw heeft bedrogen en dat hij volledig verantwoordelijk is voor zijn daden. De situatie heeft geleid tot een crisis in zijn huwelijk, waarbij zijn vrouw heeft besloten hem te verlaten en een advocaat heeft ingeschakeld. Walker heeft toegegeven dat hij zijn best heeft gedaan om deze affaire geheim te houden, maar erkent dat hij geen excuses heeft voor zijn gedrag.

"Wat ik gedaan heb, is verschrikkelijk en ik neem de volledige verantwoordelijkheid", vertelt de rechtsback van Manchester City. "De enige schuldige ben ik. Ik kan niet beginnen met me voor te stellen wat Annie doormaakt en de pijn die ik haar berokkend heb. De man die van haar moet houden, voor haar moet zorgen en er voor haar moet zijn, heeft zoiets gedaan. Het spijt me", aldus Walker.