'Standard en RSC Anderlecht zien bod op Benfica-pion geweigerd worden'

'Standard en RSC Anderlecht zien bod op Benfica-pion geweigerd worden'

26 januari - 20:44
1

Zowel RSC Anderlecht als Standard willen zich nog versterken en mikken onder meer op een extra verdediger. Daarvoor zijn beide clubs uitgekomen bij dezelfde pion: Tomas Araujo.

Bij het lokale O Jogo weet men namelijk dat de club van Araujo, Benfica, aanbiedingen heeft ontvangen op de centrale verdediger. Zowel Anderlecht als Standard, maar ook RB Salzburg hopen op de komst van de verdediger.

De 21-jarige verdediger werd opgeleid door Benfica, waar hij voorlopig nog geen basisplek wist te bemachtigen. Anderlecht hoopte Araujo te kunnen lenen met een aankoopoptie, terwijl Standard al genoegen nam met een uitleenbeurt zonder aankoopoptie.

Beide clubs kwamen echter terug van een kale reis. Benfica ziet namelijk nog flink wat potentieel in Araujo en wil hem dan ook niet laten gaan. Standard en Anderlecht moeten dus blijven zoeken naar een extra pion achterin.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.