'Orban krijgt het bij Lyon al meteen aan de stok met nieuwe ploegmaats'

'Orban krijgt het bij Lyon al meteen aan de stok met nieuwe ploegmaats'

26 januari - 20:28 Laatste update: 20:37
12

Gift Orban heeft het zich al meteen niet makkelijk gemaakt bij Olympique Lyon. De ex-aanvaller van KAA Gent moet nog debuteren voor de Franse club, maar zou nu al niet heel geliefd zijn binnen de kleedkamer van de Franse club.

Volgens de Franse journalist Romain Molina maakte Orban op de eerste trainingen van Lyon namelijk niet al te veel indruk op zijn ploegmaats. Niet omwille van zijn technische kwaliteiten, wel omwille van zijn karakter.

Zo klinkt het dat Orban het al snel aan de stok kreeg met enkele van zijn ploegmaats omdat hij op training zich niet al te best zou hebben gedragen tegenover hen. Het zou er al meteen voor gezorgd hebben dat Orban al niet langer geliefd is binnen zijn eigen kleedkamer.

De 21-jarige Nigeriaan nam eerder deze winter afscheid van Gent. Zijn officiële debuut heeft hij nog niet gemaakt, maar wordt wel verwacht in de partij tegen Stade Rennes van vrijdagavond.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.