Twijfels bij Union over inzetbaarheid steunpilaar voor tweeluik met RSC Anderlecht

Twijfels bij Union over inzetbaarheid steunpilaar voor tweeluik met RSC Anderlecht

22 januari - 20:00
8

Het lukte Union SG om in de slotfase toch nog met 2-1 te winnen van STVV in de Jupiler Pro League. Toch kreeg de koploper van de competitie een domper te verwerken. Smaakmaker Cameron Puertas moest op het einde van de match de strijd staken na een harde tackle van STVV.

Er is nog geen nieuws over de ernst van de blessure van Puertas bij Union. “Ik hoop dat het niet te serieus is, maar ik heb nog geen officiële bevestiging”, vertelde hoofdtrainer Alexander Blessin aan Sporza na de wedstrijd tegen STVV.

Ondertussen kwam L’Avenir met een geruststellend bericht voor de Union fans. De enkel van Puertas liep leeg waardoor Puertas een scan kon ondergaan. Aankomende dinsdag geeft deze scan meer duidelijkheid over de blessure. Het lijkt erop dat er geen schade aan de ligamenten van Puertas is, waardoor zijn herstelperiode waarschijnlijk geen weken gaat duren.

Het belooft een pittige week te worden voor Union in de Croky Cup en de Jupiler Pro League. Union neemt het twee keer achter elkaar op tegen RSC Anderlecht, de nummer twee van de competitie. “Ik weet wel dat de komende week erg zwaar wordt”, besloot Blessin.