'Heerenveen gaat voor komst van voormalig Club Brugge-target Loizou'

'Heerenveen gaat voor komst van voormalig Club Brugge-target Loizou'

19 januari - 22:18
1

SC Heerenveen heeft zijn pijlen gericht op Loizos Loizou. Een eerste bod zou zijn afgewezen, maar de Friezen zijn naar verluidt met een nieuw bod gekomen voor de twintigjarige vleugelaanvaller van Omonia Nicosia, zo meldt Voetbal International.

Heerenveen is voornemens om Loizou in eerste instantie een half jaar te huren en zou een optie tot koop willen bedingen. Bij het eerste bod bedroeg de koopoptie een bedrag van anderhalf miljoen euro, wat werd afgewezen. Daarop zou het bod verhoogd zijn naar 1,7 miljoen euro.

Loizou zou welwillend tegenover een transfer naar de Eredivisie staan. Dit seizoen speelde hij tot dusver zeventien competitiewedstrijden voor Omonia Nicosia, waarin hij zesmaal trefzeker was en drie assists gaf. De Cyprioot is een linksbenige rechtsbuiten die reeds 27 interlands achter zijn naam heeft staan. Hij werd in het verleden nog in verband gebracht met Club Brugge, maar tot een transfer kwam het niet.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.