Sterk Anderlecht verrast Stroeykens niet: Je verwacht dat we bovenaan staan

Sterk Anderlecht verrast Stroeykens niet: "Je verwacht dat we bovenaan staan"

21 januari - 18:00

RSC Anderlecht is bezig aan een goed seizoen en maakt deze campagne zelfs kans op de titel. De Brusselaars werden nochtans niet gezien als een titelkandidaat, maar dat Anderlecht het zo goed doet verrast Mario Stroeykens niet.

De negentienjarige middenvelder lijkt nu toch helemaal door te breken bij Anderlecht en krijgt steeds meer minuten. Met vier doelpunten en drie assist in negentien partijen is hij ook bezig aan een goed seizoen, net zoals zijn Anderlecht.

"De meesten vinden dit een verrassing, aangezien we vorig jaar elfde eindigen", begint hij bij Eleven Sports. "Ik kan dat wel begrijpen, maar voor mij is het dat echter niet", geeft Stroeykens aan.

Volgens hem was het maar een kwestie van tijd vooraleer Anderlecht betere resultaten zou neerzetten. "Als je kijkt naar de kwaliteit in de ploeg, verwacht je wel dat we bovenaan staan. Je wist al snel dat er een groot verschil zou zijn ten opzichte van vorig jaar", besluit Stroeykens.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.