UPDATE: 'Sporting Charleroi-target Dari geeft voorkeur aan andere opties'

UPDATE: 'Sporting Charleroi-target Dari geeft voorkeur aan andere opties'

17 januari - 22:32 Laatste update: 23 januari - 09:02
2

Sporting Charleroi is in vergevorderde gesprekken met Stade Brestois over de komst van Marokkaans international Achraf Dari. De 24-jarige centrale verdediger is precies wat Charleroi zoekt, een lange centrale verdediger, weet Sudinfo.

Charleroi wil Dari erg graag verwelkomen. Er wordt tussen Charleroi en Stade Brestois nu onderhandelt over de voorwaarden voor de komst van Dari. Het gaat om een huurovereenkomst, maar over een eventuele optie tot koop wordt nog gesproken tussen de clubs.

Dari kan op dit moment op weinig speeltijd rekenen bij Stade Brestois in de Ligue 1. De centrale verdediger kwam dit seizoen pas vier keer in actie namens Stade Brestois. In de Jupiler Pro League bij Charleroi kan hier verandering in komen voor Dari.

Dari is Marokkaans International. De verdediger is niet mee met Marokko naar de Afrika Cup 2024 in Ivoorkust, maar was er wel bij op het WK in Qatar. Destijds wist Dari zelfs in de troostfinale te scoren tegen Kroatië. In totaal heeft Dari zeven matchen op zijn naam staan voor Marokko.

UPDATE: Volgens Sacha Tavolieri heeft Charleroi de centrale verdediger een verbeterd contractvoorstel gedaan, maar zonder succes. De Marokkaan zou naar verluidt de voorkeur geven aan andere opties. 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.