OFFICIEEL: Interim-T1 Jonckheere verlaat KV Oostende voor de U18 van Club Brugge

OFFICIEEL: Interim-T1 Jonckheere verlaat KV Oostende voor de U18 van Club Brugge

14 januari - 16:35 Laatste update: 16:39
8

Michiel Jonckheere heeft na de 3-2 stuntoverwinning van KV Oostende op Zulte Waregem zijn afscheid aangekondigd bij De Kustboys. Jonckheere verlaat met onmiddellijke ingang Oostende en gaat bij de U18 van Club Brugge aan de slag.

Na het ontslag van hoofdtrainer Stijn Vreven fungeerde Jonckheere als interim-hoofdtrainer bij Oostende. De 34-jarige Jonckheere heeft als middenvelder ook 200 matchen gespeeld bij het eerste elftal van Oostende en de club noemt hem dan ook via de officiële kanalen een ‘KVO-icoon’. 

Jonckheere gaat nu een nieuwe uitdaging aan bij de jeugd van Club Brugge. Jonckheere reageert als volgt op de overstap. “Dit is een beslissing die ik met pijn in het hart neem. Zeker na deze schitterende namiddag. Ik hoop oprecht dat het allemaal goed komt met KVO want dit zal toch altijd wel mijn club blijven. De fans, werknemers, staf en spelers verdienen positief nieuws. En nu moeten we met z’n allen genieten van deze overwinning. Hopelijk is dit geen vaarwel maar eerder een tot ziens”, besluit Jonckheere.