UPDATE: ‘Overeenkomst Standard in zicht voor linksback, huur met optie’

UPDATE: ‘Overeenkomst Standard in zicht voor linksback, huur met optie’

11 januari - 18:41 Laatste update: 12 januari - 09:26
7

Standard Luik vat het tweede seizoensluik aan met verse moed, een nieuwe trainer, maar voorlopig nog geen inkomende transfers. Daar wil Ivan Leko zeker verandering in brengen. Op links denkt hij aan Jaouen Hadjam.

Leko heeft intussen de winterstage achter de kiezen en heeft zo zijn blik op de huidige kern kunnen bijstellen. Op linksachter dringt zich absoluut versterking op, luidt zijn oordeel. De twintigjarige Hadjam kan daar een optie zijn, meldt La Dernière HeureNaar verluidt heeft de Kroatische trainer hem bovenaan het verlanglijstje geplaatst.

Die Hadjam is een Algerijn die zijn brood verdient bij FC Nantes. Vorig seizoen stak hij daar zijn neus aan het venster met acht basisplaatsen. In de huidige jaargang van de Ligue 1 loopt het minder gesmeerd: Hadjam kwam tot dusver niet verder dan acht invalbeurten. De tweevoudige Algerijnse international heeft ook een Frans paspoort. Standard zou hem graag huren met aankoopoptie.

Update: La Dernière Heure meldt dat er bijna een overeenkomst is voor de komst van Jaouen Hadjam naar Standard Luik. De linksback wordt van Nantes gehuurd met een aankoopoptie van 1,5 miljoen euro.