AZ ziet Mihailovic officieel vertrekken: terugkeer naar thuisland officieel

AZ ziet Mihailovic officieel vertrekken: terugkeer naar thuisland officieel

9 januari - 08:55
1

Djordje Mihailovic is officieel vertrokken bij AZ. Dat maakt de club bekend via de officiële kanalen. Het vertrek van de Amerikaan hing al langere tijd in de lucht, maar nu is het officieel. Mihailovic gaat aan de slag bij Colorado Rapids in de Major League Soccer.

Technisch directeur Max Huiberts vertelt op de clubwebsite Mihailovic alle geluk toe te wensen. "In overleg met Djordje, waarbij zowel de sportieve als de privésituatie hebben meegespeeld, zijn we met elkaar tot de conclusie gekomen dat het helaas beter is dat de wegen na een jaar scheiden. We wensen Djordje uiteraard alle geluk en sportieve successen in de toekomst. Dat gaat hij doen in een competitie waar hij gewend is te spelen, dus ik denk dat het voor hem een goede stap is."

Mihailovic was uiteindelijk goed voor 36 officiële wedstrijden in het shirt van AZ. Één van zijn hoogtepunten beleefde hij in de voorronde van de Conference League tegen FC Santa Coloma. In die wedstrijd maakte hij het enige doelpunt en was hij mede verantwoordelijk voor het halen van het Europese toernooi. In totaal scoorde hij twee keer voor AZ en gaf hij twee assists.