Geen vertrek bij Man United? Ten Hag heeft 'positief gevoel' na gesprek

Geen vertrek bij Man United? Ten Hag heeft 'positief gevoel' na gesprek

4 januari - 23:02

Erik ten Hag heeft een goed gevoel over het gesprek dat hij heeft gehad met Sir Jim Ratcliffe. De Nederlandse oefenmeester is om de tafel gegaan met Ratcliffe, die sinds kort mede-eigenaar is van Manchester United.

"Ik moet zeggen dat het een heel positief gesprek was", vangt Ten Hag aan op de persconferentie. "We hebben een paar uur met elkaar om de tafel gezeten en over veel onderwerpen zitten we op één lijn. Ik kan zeggen dat het een heel constructief gesprek was, we kijken ernaar uit om met elkaar samen te werken."

Ten Hag kan niet zeggen of er snel grote veranderingen zullen plaatsvinden bij de club. Engelse media suggereren dat technisch directeur John Murtough zou moeten vertrekken, nadat eerder algemeen directeur Richard Arnold de club al achter zich liet. "Ze zijn er pas net, ze hebben zich pas net voorgesteld. Ze hebben goede ideeën en daar hebben we over gesproken. We moeten gaan kijken wat we daarvan kunnen integreren. We zullen alles in samenspraak doen, maar na één dag kan je daar nog niks over zeggen." 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.