OFFICIEEL: Lierse haalt 'uniek profiel' bij Olympic Charleroi

OFFICIEEL: Lierse haalt 'uniek profiel' bij Olympic Charleroi

4 januari - 22:24

Lierse heeft van de wintertransferperiode gebruik gemaakt om zich nog te versterken. De club uit de Challenger Pro League heeft met Ousmane Sow een nieuwe aanvaller gevonden.

De 21-jarige aanvaller komt over van Olympic Charleroi en heeft zijn handtekening gezet onder een contract voor anderhalf seizoen. Bij Olympic Charleroi was hij di seizoen goed voor vier doelpunten in veertien partijen en speelde hij zich in de kijker van Lierse.

Sow kwam in het verleden in Frankrijk nog uit voor AS Furiani en AC Arles. Bij die laatste club werd hij nog topschutter met 35 treffers.

Directeur voetbalzaken Dirk Gyselincxk is alvast bijzonder blij met zijn komst. We houden Ousmane al een tijdje in de gaten en dit is een opportuniteit die we niet wilden laten schieten", klinkt het. We halen een pijlsnelle aanvaller naar het Lisp met de juiste mentaliteit en breiden onze kern uit met een uniek profiel. Dit is een jongen die honger heeft om zich te bewijzen en zich snel in de harten van onze supporters zal spelen", gaf hij aan.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Lierse (@liersek)