'Fransen willen Popovic, maar ook Anderlecht en Genk zien wat in Cercle-pion'

'Fransen willen Popovic, maar ook Anderlecht en Genk zien wat in Cercle-pion'

4 januari - 09:15 Laatste update: 09:26
5

Cercle Brugge zou deze winter wel eens afscheid kunnen nemen van een vaste waarde in de achterhoede. Er wordt namelijk gestreden om de handtekening van Boris Popovic. RSC Anderlecht en KRC Genk zijn kandidaten, maar Stade Brest lijkt voorlopig een streepje voor te hebben.

Bij het Franse Team Football komt naar buiten dat Brest zich wil versterken met Popovic. Die ploeg beleeft een absoluut boerenjaar: na zeventien speeldagen staat het verrassend vierde in de Ligue 1. Zo ligt er zelfs Europees voetbal in het verschiet. Brest heeft inmiddels ook de keerzijde van de medaille leren kennen. Lilian Brassier, één van de smaakmakers, wordt het hof gemaakt door grote Europese clubs als AC Milan en FC Porto.

De Franse club neemt al voorschot op een mogelijk vertrek van haar verdediger. Popovic zou de gedroomde kandidaat zijn om Brassier te vervangen. Met vijftien basisplaatsen is de 23-jarige Serviër een vaste klant bij Cercle. Volgens Team Football zijn ook Anderlecht en Genk geïnteresseerd in zijn diensten. Aangezien zij allebei expert zijn in het laten doorgroeien van talentvolle jongeren, valt hun concurrentie niet te onderschatten voor Brest, schrijft het medium nog. 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.