LIVE Afrika Cup 2024: Nigeriaanse spelers herdenken overleden fans

LIVE Afrika Cup 2024: Nigeriaanse spelers herdenken overleden fans

17 januari - 14:00 Laatste update: 10 februari - 14:27
20

Het eerste hoogtepunt van 2024 laat niet lang op zich wachten. Op 13 januari begint in Ivoorkust de Afrika Cup, waar 24 landen strijden om de prestigieuze prijs, met een hoog Jupiler Pro League-gehalte. In het liveblog van VoetbalPrimeur.be mis je niets van alle ontwikkelingen tijdens en rondom het toernooi!

 

De laatste editie werd gewonnen door Senegal. Kunnen De Leeuwen van Teranga de titel verdedigen? Of gaan Bilal El Khannouss (KRC Genk) en Tarik Tissoudali (KAA Gent) er namens Marokko met het eremetaal vandoor, of trekken Joseph Paintsil (KRC Genk), Majeed Ashimeru (RSC Anderlecht) en Denis Odoi (Club Brugge) namens Ghana aan het langste eind? Op 13 januari klinkt in Abidjan het startschot van de Afrika Cup. 

Tijdens de Afrika Cup ben je bij VoetbalPrimeur.be aan het juiste adres om van alles op de hoogte te blijven. Via het liveblog zorgen we ervoor dat de laatste updates, nieuwtjes en informatie direct gedeeld wordt, zodat jij volledig op de hoogte bent van het toernooi in Ivoorkust.