OFFICIEEL: Real Madrid bevestigt belangrijke contractverlenging razendsnel

OFFICIEEL: Real Madrid bevestigt belangrijke contractverlenging razendsnel

29-12-2023 12:30 Laatste update: 16:26
9

Carlo Ancelotti gaat zijn contract verlengen bij Real Madrid, meldt Relevo. De Italiaan zal daardoor vast komen te liggen tot medio 2026. Real troeft daarmee de Braziliaanse voetbalbond af, die al lange tijd openlijk interesse tonen in de succescoach.

Het oude contract van Ancelotti loopt deze zomer af. Daardoor was er onduidelijkheid over de toekomst van de oefenmeester, ook omdat Brazilië hem graag als bondscoach wilde halen. Nu verzekert Relevo dat Real en Ancelotti langer met elkaar in zee gaan. De contractverlenging is al helemaal rond en moet enkel nog bekend gemaakt te worden.

Real wilde eerst nog even de resultaten afwachten, maar is dus nu al overtuigd van een langer verblijf van Ancelotti. De Koninklijke gaat aan kop in La Liga, bleef ongeslagen in de groepsfase van de Champions League en strijdt ook nog voor de Copa del Rey.

In de zomer van 2021 keerde Ancelotti terug bij Real Madrid, nadat hij tussen 2013 en 2015 ook al werkzaam was in het Estadio Santiago Bernabéu. In Madrid won de coach onder meer twee keer de Champions League, twee keer het WK voor clubs, één keer het Spaanse kampioenschap en twee keer de Copa del Rey.

Update: Real Madrid heeft de contractverlenging van Carlo Ancelotti al officieel bekendgemaakt. De Italiaan tekent bij tot medio 2026. Daarmee houdt Real Madrid hem uit handen van de Braziliaanse voetbalbond.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.