Gent-product gooit hoge ogen in Italië: Het doel is de Serie A

Gent-product gooit hoge ogen in Italië: "Het doel is de Serie A"

26-12-2023 16:16

Zowat elke Belgische club zoekt tijdens de transferperiode naar versterking.. Liefst ook iemand die kan worden gezien als voetbalbelg. Eentje daarvan is mogelijk Jari Vandeputte, die momenteel uitblinkt in de Serie B.

Het jeugdproduct van KAA Gent komt momenteel uit voor de Italiaanse tweedeklasser Catanzaro, waar hij met zes doelpunten en vijf assists in achttien competitiewedstrijden al indruk wist te maken. Zijn goede prestaties zorgden al voor flink wat interesse.

“Gaat hij in januari, of komende zomer, een toptransfer versieren", begint zijn makelaar in de Italiaanse media. "De jongen heeft interesse gewekt bij zowel topclubs uit de Serie B als enkele ploegen uit de Serie A. In het verleden zijn er geruchten geweest over Udinese en Sassuolo", klinkt het.

Maar een transfer in januari is nog geen optie. Vandeputte heeft met zijn makelaar een plan voor ogen. “Het doel is om naar de Serie A te gaan. Dit jaar ligt de focus op een geweldig seizoen met Catanzaro en volgend seizoen is het de bedoeling om de grote sprong te wagen", besluit hij.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.