Botsing met Klopp krijgt nare gevolgen voor Liverpool: 'Sleutelbeen gebroken'

Botsing met Klopp krijgt nare gevolgen voor Liverpool: 'Sleutelbeen gebroken'

23-12-2023 22:58

Kostas Tsimikas heeft een vervelende blessure overgehouden aan de wedstrijd met Arsenal. Liverpool-manager Jürgen Klopp meldt na afloop van het duel dat de Griekse verdediger diens sleutelbeen heeft gebroken.

In de eerste helft kreeg Tsimikas aan de zijlijn een duw van Arsenal-aanvaller Bukayo Saka, waarna hij tegen Klopp aanknalde. De vleugelverdediger bleef geblesseerd op de grond liggen en moest gewisseld worden. Klopp bevestigt dat Tsimikas voorlopig buitenspel staat. "Deze wedstrijd wordt overschaduwd door wat er met Kostas is gebeurd", zegt hij tegen Sky Sports. 

"Zijn sleutelbeen is zeker gebroken, dus hij staat voor een lange periode aan de zijlijn. Dat is voor ons extra vervelend, gezien de situatie van Robbo (Andrew Robertson, red.). Robertson speelde zijn laatste wedstrijd op 8 oktober en staat sindsdien aan de kant met een schouderblessure.

Liverpool en Arsenal deelden zaterdagavond de punten na een intens voetbalgevecht. The Gunners hebben in de Premier League één punt meer dan Liverpool.