Van der Bruggen over Denkey bij Cercle: Godverdikke, staat op juiste plaats

Van der Bruggen over Denkey bij Cercle: "Godverdikke, staat op juiste plaats"

17-12-2023 14:01
1

Hannes Van der Bruggen, de verdedigende middenvelder van Cercle Brugge blikt terug op de match tegen OH Leuven. Cercle Brugge wist in de absolute slotfase toch nog met 1-2 te winnen via een benutte strafschop van spits Kevin Denkey.

Van der Bruggen zag dat Cercle Brugge een matige eerste helft speelde tegen Leuven. “In de rust beseften we allemaal dat het veel beter moest. We hadden te veel afval. In de tweede helft was er veel meer druk naar voren en kwamen er meer ballen in de box”, citeert Sporza Van der Bruggen.

Van der Bruggen is zeer content met spits Denkey bij Cercle Brugge. “Maakte hij de eerste ook? Godverdikke zeg, hij blijft maar op de juiste plaats staan. Zolang hij dat doet, hoeven we ons geen zorgen te maken”, besluit Van der Bruggen.

Cercle Brugge herstelt zich via de overwinning op Leuven in de Jupiler Pro League, de laatste twee matchen werden verloren. OH Leuven is na de verliespartij dieper in de problemen gedrukt, de ploeg staat op dit moment vijftiende in de Jupiler Pro League.