Vermoedelijke elf KRC Genk: Ondanks onvolledige controle, toch voor de winst

Vermoedelijke elf KRC Genk: Ondanks onvolledige controle, toch voor de winst

14-12-2023 11:15 Laatste update: 11:33

KRC Genk staat op donderdagavond tegenover FK Cukaricki in de Conference League. De Servische club is de hekkensluiter in Groep F. Het is dan natuurlijk weer de vraag welke elf spelers dit keer het veld gaan betreden aan Genkse zijde.

Voor KRC Genk wordt het een cruciale avond. De ploeg staat met 3 punten achter op nummer 2 Ferencvaros. Dat betekent dat het noodzakelijk is voor Genk om te winnen en dan moet hopen op een verlies van Ferencvaros tegen het Italiaanse Fiorentina, dat het klassement in Groep F aanvoert.

Ten opzichte van de match tegen Ferencvarosi gaat Vrancken mogelijk wijzigingen aanbrengen in de verdedigende en aanvallende linies. In de verdediging zou Vrancken Mujaid Sadick mogelijk de voorkeur kunnen geven boven Carlos Cuesta. Op het middenveld blijven de pionnen waarschijnlijk staan ten opzichte van de vorige Conference League-match. In de aanval mag Andi Zeqiri het mogelijk gaan proberen in plaats van Yira Sor.

Verwachte elf KRC Genk: Vandevoordt; Arteaga, McKenzie, Sadick, El Ouahdi; Galarza, El Khannouss, Heynen; Bonsu Baah, Sor, Paintsil.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.