Hasi (Mechelen) zeer tevreden na Club Brugge: “Wedstrijdplan perfect uitgevoerd”

Hasi (Mechelen) zeer tevreden na Club Brugge: “Wedstrijdplan perfect uitgevoerd”

10-12-2023 20:44
10

Besnik Hasi, de hoofdtrainer van KV Mechelen, is zeer te spreken over het 0-0 gelijkspel tegen Club Brugge. Volgens de hoofdtrainer van Malinwa hebben zijn spelers het strijdplan tegen Blauw-Zwart perfect uitgevoerd.

Hasi vertelt dat hij zeer tevreden is over zijn spelers bij Mechelen. “Ze hebben het wedstrijdplan perfect uitgevoerd. We stonden goed, onze verdedigers hebben het heel goed gedaan. We zijn er ook uit gekomen en hebben niet alleen verdedigd. We waren alleen soms te overhaast bij de momenten die we kregen”, citeert Sporza Hasi.

Hasi deelt verder dat Mechelen het op meerdere vlakken perfect heeft gedaan tegen Club Brugge. “Fysiek, mentaal, de jongens hebben het perfect gedaan. We moeten als ploeg op deze manier voortdoen. Dan zullen we kansen creëren. We houden hier vandaag de nul tegen Club Brugge, dat in zijn laatste vijf wedstrijden twaalf keer scoorde. Wij hebben het heel goed gedaan”, besluit Hasi.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.