Van Bommel ziet nog extra goudhaantje bij Antwerp: Gaat hier niet lang blijven

Van Bommel ziet nog extra goudhaantje bij Antwerp: "Gaat hier niet lang blijven"

07-12-2023 20:32

Royal Antwerp FC kwam deze week ook in de Croky Cup in actie en nam het daarin op tegen Sporting Charleroi. In die partij kreeg Senne Lammens opnieuw een basisplek. Bij Antwerp is hij geen basispion, maar is men toch onder de indruk van hem.

De 21-jarige doelman kwam afgelopen zomer transfervrij over van Club Brugge, maar moet voorlopig tweede viool spelen achter Jean Butez. Toch gelooft men bij Antwerp enorm in de kwaliteiten van de jonge Lammens.

"Senne is de toekomst", gaf Mark van Bommel aan op zijn persconferentie. "We hebben hem gehaald ter anticipatie omdat Jean (Butez, red.) misschien zou vertrekken. Hij is één van de meest veelbelovende talenten van Europa. Als het goed is zit je de komende 15 jaar safe met hem, maar zo lang gaat hij hier niet blijven denk ik", aldus de trainer.

Voorlopig kwam het Club Brugge-product drie keer uit voor Antwerp en slikte hij daarin vijf doelpunten. Bij Antwerp heeft hij nog een contract tot medio 2027.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.