‘Lonwijk gaat vertrekken bij Anderlecht, Deense club Brøndby toont interesse’

‘Lonwijk gaat vertrekken bij Anderlecht, Deense club Brøndby toont interesse’

05-12-2023 16:32 Laatste update: 13-12-2023 13:11
8

Justin Lonwijk, de 23-jarige centrale middenvelder van RSC Anderlecht, keert in de winterse mercato weer terug bij Dinamo Kiev. De Nederlander vertrekt op deze manier na vijf maanden weer bij paars-wit. Lonwijk kwam tot nu toe in totaal 39 minuten in actie.

Lonwijk kwam bij Anderlecht om de afwezigheid van de geblesseerde Yari Verschaeren op te vangen. Het was uiteindelijk niet Lonwijk, maar Théo Leoni die het gat dat Verschaeren achterliet vulde. Met de terugkeer van Verschaeren is er geen toekomst meer voor Lonwijk, de middenvelder keert daarom in januari terug bij Dinamo Kiev, meldt La Dernière Heure.

Lonwijk is door zijn gebrek aan speeltijd niet gelukkig bij Anderlecht. Leoni pakte zijn kans, maar Lonwijk werd ook afgeremd door blessureleed. Meerdere clubs tonen interesse in Lonwijk, Dinamo Kiev hoopt dat Lonwijk zo veel mogelijk speeltijd krijgt om zijn marktwaarde te laten stijgen.

Update: Volgens Het Laatste Nieuws zal Justin Lonwijk vertrekken bij RSC Anderlecht. De middenvelder kwam nog maar drie keer als invaller op het veld. Het Deense Brøndby toont alvast interesse in de huurling van Dinamo Kiev.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.