Hoefkens keert voor het eerst terug naar Club Brugge sinds ontslag: Speciaal

Hoefkens keert voor het eerst terug naar Club Brugge sinds ontslag: "Speciaal"

01-12-2023 18:04
5

Zondag staat de topper tussen Club Brugge en Standard op het programma in de Jupiler Pro League. Voor Carl Hoefkens is het de eerste keer dat hij terugkeert naar Club sinds zijn ontslag afgelopen seizoen. Hij blikt vooruit naar het duel op Jan Breydel.

Hoefkens keert voor het eerst terug naar het oude nest sinds zijn ontslag. "Ik moet jullie niet uitleggen dat het een speciale wedstrijd is voor mij", zegt Hoefkens op zijn persconferentie. "Ik ben benieuwd hoe de groep op de omstandigheden in Brugge zal reageren. Het zal voor ons een uitdaging worden in ons groeiproces", voegt de Standard-coach toe.

Afgelopen weekend deed Standard het voortreffelijk tegen KRC Genk. Lucas Noubi mocht voor het eerst starten onder Hoefkens en bewees zijn kwaliteit. "De jonge gasten hebben hun kans gegrepen. Dat is goed voor de hele club en kan uiteraard veranderingen in de basiself met zich meebrengen", besluit Hoefkens.

Het wordt een belangrijk duel voor beide clubs. Club Brugge staat op dit moment zevende in de Jupiler Pro League met 23 punten. Standard zit hen echter op de hielen met slechts drie punten minder na vijftien speeldagen.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.