Union plakt stevig prijskaartje op Tottenham-doelwit Machida

Union plakt stevig prijskaartje op Tottenham-doelwit Machida

01-12-2023 17:31
4

Union Saint-Gilloise verdediger Koki Machida zou in de belangstelling staan van Tottenham Hotspur. De Brusselaars zijn echter niet van plan om de Japans international zomaar te laten gaan. Union zou dan ook een stevige transfersom willen voor de centrale verdediger.

De huidige nummer vijf van de Premier League zou volgens Het Nieuwsblad enkele weken geleden al bij Union gepolst hebben naar Machida. Een officieel bod kwam er echter nog niet. De Spurs zullen redelijk diep in de buidel moeten tasten indien ze Machida deze winter al willen aantrekken. Union heeft namelijk een prijs van 15 miljoen euro op het hoofd van de Japanner geplakt.

Een stevig prijskaartje voor de reeds 26-jarige Japanner die voor het eerst in Europa actief is bij Union. Het feit dat hij een vaste waarde is onder Blessin, een contract heeft tot 2026 én linksvoetig is maakt zijn profiel interessanter waardoor Union het maximum uit zijn transfer zou willen halen.

Bij Tottenham ziet men in Machida een mogelijke vervanger voor de geblesseerde Micky van de Ven en zouden hem daarom deze winter al willen aantrekken. Union zou echter het liefst van al de centrale verdediger pas op het eind van het seizoen laten gaan.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.