Genk-spitsen blijven steun krijgen: Ik kan niet meer vragen aan hen

Genk-spitsen blijven steun krijgen: "Ik kan niet meer vragen aan hen"

30-11-2023 10:16
1

KRC Genk heeft het dit seizoen moeilijk om de goede resultaten van vorig seizoen te herhalen en is voorlopig één van de teleurstellingen in de competitie. Aanvallend lijkt het sinds het vertrek van Paul Onuachu ook te stokken, al blijft Wouter Vrancken geloven in zijn spitsen.

Na het vertrek van Onuachu werd Tolu Arokodare in huis gehaald, maar de boomlange spits had ht moeilijk om zich door te zetten. Toch geeft Vrancken hem zeker nog niet op. "Tolu heeft even nodig gehad om fysiek klaar te raken, maar heeft daar heel hard aan gewerkt", klinkt het bij TVL Sportcafé.

Genk greep afgelopen zomer alvast in en trok Andi Zeqiri aan, maar ook hij wist voorlopig nog niet helemaal te overtuigen. Vrancken is toch tevreden over beide spitsen. "Zeqiri heeft ook een zeer goede werkethiek. Ik kan in dat opzicht niet meer vragen aan hen. Maar het is ook niet enkel aan hen om in die scoringsposities te komen", klinkt het nog.

Arokodare zit voorlopig na 36 partijen aan acht doelpunten en vijf assists voor Genk. Zeqiri wist in vijftien partijen vijf keer te scoren.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.