OFFICIEEL: Dessel Sport versterkt zich met spits Owusu (ex-Antwerp)

OFFICIEEL: Dessel Sport versterkt zich met spits Owusu (ex-Antwerp)

20 november - 22:29

William Owusu heeft officieel getekend bij FC Dessel Sport, deelt Dessel Sport via de officiële kanalen. De 34-jarige ex-aanvaller van onder anderen Royal Antwerp FC, zat zonder club. Zijn laatste voetbalavontuur was bij Winkel Sport, daarvoor kwam Owusu uit in de Verenigde Arabische Emiraten.

Owusu heeft een contract bij Dessel Sport getekend tot het einde van dit seizoen. Owusu heeft getekend om het seizoen bij Dessel Sport af te maken en is direct speelgerechtigd voor de club. Dessel Sport komt uit in de Eerste klasse en kan de aanvallende steun goed gebruiken.

Owusu heeft een rijk voetbalverleden, de Ghanees werd op jonge leeftijd door RSC Anderlecht uit Ghana opgepikt. Vervolgens ging Owusu het avontuur aan in Portugal bij het B-team van Sporting Portugal. Na uitleenbeurten bij onder andere Cercle Brugge en KVC Westerlo, kwam Owusu in 2014 bij Antwerp terecht.

Owusu speelde veruit de meeste wedstrijden voor The Great Old. De aanvaller kwam 139 keer in actie voor Antwerp en wist daarin 42 keer het net te vinden. Ook leverde de Ghanese spits zeven assists af aan zijn ploegmaats.

Vervolgens zette Owusu in 2019 de stap naar de Verenigde Arabische Emiraten. Sinds 2023 is Owusu weer op de Belgische velden te bewonderen. Bij Dessel Sport is er genoeg werk aan de winkel, de club draagt de rode lantaarn en heeft na dertien matchen elf punten behaald.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.