Casteels is klaar voor nieuwe stap: “Bayern is natuurlijk mooie stap”

Casteels is klaar voor nieuwe stap: “Bayern is natuurlijk mooie stap”

18 november - 13:20 Laatste update: 13:28
1

Koen Casteels krijgt zijn kans onder de lat bij de Rode Duivels na de blessure van Thibaut Courtois. De doelman zit al negen jaar bij Wolfsburg, maar lijkt klaar voor de volgende stap.

Casteels ziet onder meer een transfer naar Bayern München wel zitten. "Als deze matchen helpen om de interesse van bepaalde clubs op te wekken, is dat mooi meegenomen. Ik kijk uit naar wat er op mijn pad komt. Interesse van Bayern? Als zij zouden aankloppen, is dat natuurlijk een heel mooie stap", citeert Het Laatste Nieuws.

Toch wil Casteels zich niet in de etalage zetten. "Ik heb deze matchen met de Rode Duivels niet per se nodig om mezelf in de etalage te zetten voor andere clubs omdat ik einde contract ben. Ik speel nu al twaalf jaar in de Bundesliga en dus zullen genoeg clubs me wel al kennen."

Casteels is aan het einde van het seizoen einde contract en lijkt niet te gaan verlengen bij Wolfsburg. De sluitpost staat sinds 2011 onder de lat in de Bundesliga. Eerst bij Hoffenheim en vervolgens bij Wolfsburg en Werder Bemen. Casteels is overigens een jeugdproduct van KRC Genk.