OFFICIEEL: Ondanks schorsing biedt Juventus een nieuw contract aan

OFFICIEEL: Ondanks schorsing biedt Juventus een nieuw contract aan

14-11-2023 20:43

Juventus heeft de contractverlenging van Nicolò Fagioli afgerond. De Italiaanse middenvelder is voor zeven maanden geschorst en kampt met een miljoenenschuld door illegaal gokken, maar heeft wel bijgetekend tot medio 2028 bij Juve.

Het verhaal is inmiddels bekend: Fagioli kampt met gokproblemen, gokte op illegale sites, kampt daardoor met een schuld van bijna drie miljoen euro en is geschorst. Dat nieuws maakte veel los in Italië, maar desondanks blijft Juventus vierkant achter de enkelvoudig Italiaans international staan. De Oude Dame sprak publiekelijk al haar steun uit richting Fagioli en heeft nu zijn contract verlengd.

De middenvelder lag aanvankelijk nog vast tot 2026, maar heeft nu bijgetekend tot 2028. Naar verluidt gaat hij ook meer verdienen. Het was al bekend dat Juventus voornemens was om te verlengen met Fagioli, ondanks het gokschandaal. Nu heeft de club dat nieuws dus ook bevestigd.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.