RSC Anderlecht-Denen moeten het stellen zonder landgenoten van Man United

RSC Anderlecht-Denen moeten het stellen zonder landgenoten van Man United

13-11-2023 22:26 Laatste update: 14-11-2023 08:04
1

Manchester United heeft een medische update gegeven over de blessures van Christian Eriksen en Rasmus Hojlund. Beide spelers vielen tijdens de gewonnen wedstrijd tegen Luton Town (1-0) uit. Hierdoor moeten de geselecteerde Denen Kasper Schmeichel, Anders Dreyer, Thomas Delaney en Kasper Dolberg van RSC Anderlecht het stellen zonder Eriksen en Hojlund in de aankomende interlands van Denemarken. 

Eriksen maakte in de eerste helft plaats voor Mason Mount. Uit onderzoek blijkt nu dat Eriksen een knieblessure heeft opgelopen die hem ongeveer een maand buiten het veld houdt. 

Hojlund werd tijdens de wedstrijd behandeld en speelde aanvankelijk door, maar werd alsnog vervangen door Anthony Martial. De Deense spits heeft een spierblessure overgehouden aan het duel met Luton. United hoopt dat hij voor het einde van de maand november weer beschikbaar is. 

Zowel Eriksen als Hojlund heeft zich teruggetrokken uit de Deense selectie voor de komende EK-kwalificatiewedstrijden tegen Slovenië en Noord-Ierland. 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.