Schade valt mee bij afgevoerde Nieuwkoop (ex-Union): Scheur in de wenkbrauw

Schade valt mee bij afgevoerde Nieuwkoop (ex-Union): "Scheur in de wenkbrauw"

08-11-2023 13:32

Bart Nieuwkoop heeft geen al te fijne avond beleefd. De rechtsachter van Feyenoord, die de voorbije twee jaar het mooie weer maakte bij Union Saint-Gilloise, moest het terrein vroegtijdig verlaten in het Champions-League-duel met Lazio SS. De gevolgen van zijn zware botsing vallen gelukkig best mee.

Nee, het was niet bepaald de mooiste avond uit het leven van Nieuwkoop. De Nederlander liep op bezoek in het Stadio Olimpico al binnen de openingsminuut tegen geel aan. Uiteindelijk zou 'zijn' Feyenoord ook met 1-0 verliezen van Lazio. Nieuwkoop zelf stond toen al even niet meer op het veld. Na een fikse botsing met Elseid Hysaj zag het er even ernstig uit. De brancard kwam eraan te pas om hem af te voeren.

Intussen is trainer Arne Slot met een geruststellende update gekomen. De schade valt best mee. "Hij heeft een flinke snee in een wenkbrauw. Daarom heeft hij nu een tulband om zijn hoofd. Maar hij is er weer helemaal bij", reageerde zijn coach bij Algemeen DagbladWaarschijnlijk zal Nieuwkoop wel even moeten rusten. Pech voor de voormalige Unionist, die afgelopen weekend nog de Rotterdamse held was door de winnende goal aan te tekenen tegen RKC Waalwijk (1-2).