'Zomeraanwinst van RSC Anderlecht denkt al aan een winters vertrek'

'Zomeraanwinst van RSC Anderlecht denkt al aan een winters vertrek'

03-11-2023 21:45
5

RSC Anderlecht toonde zich andermaal bijzonder actief op de transfermarkt en haalde afgelopen zomer flink wat spelers. Dat zorgt ervoor dat de plaatsjes in de basiself bijzonder duur zijn en enkele pionnen al nadenken over hun toekomst.

Eén van de pionnen die daarover nadenkt is Justin Lonwijk. De Nederlander werd afgelopen zomer op huurbasis overgenomen, maar komt amper in actie bij paars-wit. Volgens Sacha Tavolieri zou dat voor een vroegtijdig vertrek kunnen zorgen.

De middenvelder sluit naar verluidt een vertrek niet uit als hij de komende twee maanden niet meer speeltijd krijgt bij Anderlecht. De kans dat dat echter gebeurt, is bijzonder klein. Met Mats Rits, Thomas Delaney, Amadou Diawara, Mario Stroeykens, Kristian Arnstad en Théo Leoni is de concurrentie op het middenveld bijzonder groot, terwijl ook Yari Verschaeren in 2024 zal terugkeren.

De Nederlander lijkt daardoor komende winter weleens andere oorden te gaan opzoeken, al zal er dan een nieuwe huurclub gevonden moeten worden. Een terugkeer naar moederclub Dinamo Kiev zou geen optie zijn.