Bodart (Standard) over vertrek Touré: “Hield zich als trainer vaak afzijdig”

Bodart (Standard) over vertrek Touré: “Hield zich als trainer vaak afzijdig”

03-11-2023 19:03
3

Carl Hoefkens, de hoofdtrainer van Standard, reageert samen met doelman Arnaud Bodart op het vertrek van assistent-trainer Yaya Touré. Hoefkens benadrukt de positieve manier waarop de hoofdtrainer heeft samengewerkt met Touré, Bodart zag dat er toch wat afstand was tussen Touré en de spelersgroep. Touré heeft ervoor gekozen om als assistent-trainer bij de nationale ploeg van Saoedi-Arabië aan de slag te gaan.

Hoefkens vertelt over het vertrek van Touré bij Standard. “We hebben veel gepraat en toen Yaya me zei dat het een niet te weigeren aanbieding was, heb ik niet aangedrongen. Vooral zijn manier waarop hij omging en babbelde met de jongeren, was top. We gaan in goede verstandhouding uit elkaar”, citeert Het Laatste Nieuws Hoefkens.

Doelman Bodart werd ook gevraagd wat hij zal onthouden aan de passage van Touré bij Standard. De doelman is positief over de persoon, maar zag toch ook een verbeterpunt. “Dat hij altijd een sympathieke man was, maar zich als trainer toch vaak te afzijdig hield”, besluit Bodart.