Raman toont zich bij RSC Anderlecht, maar: 'Hij wordt niet gerehabiliteerd'

Raman toont zich bij RSC Anderlecht, maar: 'Hij wordt niet gerehabiliteerd'

01-11-2023 20:03
14

In de bekerwedstrijd van RSC Anderlecht tegen La Louvière kregen heel wat ongebruikte pionnen nog eens een kans om zich te tonen. Ook Benito Raman, die wist te scoren tegen de derdeklasser. Zijn situatie verandert daardoor echter niet.

Raman kreeg voor het eerst sinds augustus nog eens een kans bij Anderlecht en wist ook meteen te scoren tegen La Louvière. Hij wilde zich duidelijk tonen en liep de ziel uit zijn lijf. Raman toonde meer dan die andere aanvaller Luis Vazquez, maar zijn situatie lijkt toch niet te gaan veranderen.

Volgens Het Nieuwsblad moet Raman ook niet hopen op speelminuten in de competitie. 'Er moeten weinig illusies gemaakt worden', klinkt het. 'Raman mag dan wel zijn revanche beet hebben met deze winning goal, er zijn geen signalen dat hij in de Jupiler Pro League snel weer gerehabiliteerd zal worden', geeft men aan.

De aanvaller verdient een stevig loon bij Anderlecht en werd afgelopen zomer nog gelinkt aan een vertrek bij de club. Zover kwam het echter niet. Paars-wit is echter nog steeds van plan om hem komende winter van de hand te doen. Lukt het ook dan niet, vertrekt hij volgende zomer gratis.