Union-trainer Blessin over ontbreken spits Nilsson: ''Jammer, maar spelers genoeg'

Union-trainer Blessin over ontbreken spits Nilsson: ''Jammer, maar spelers genoeg'

25-10-2023 15:15 Laatste update: 15:28
1

Gustaf Nilsson ontbreekt tijdens de match tegen Lask Linz op donderdagavond in de Europa League. De Zweedse spits liep een hamstringblessure op tegen KAS Eupen afgelopen weekend. Union SG-trainer Alexander Blessin gaat in op het gemis van de aanvaller in vorm.

''Het is jammer voor hem en voor het team, maar we hebben spelers genoeg die dat kunnen opvangen''. vertelde Blessin, die zich niet al te veel zorgen lijkt te maken over een gebrek aan keuzes in de aanval, aan Het Nieuwsblad.

''Gustaf was echt in vorm, maar we maakten eerder dit seizoen al hetzelfde mee met Dennis Eckert Ayensa'', zei de T1 van Union over het eerdere ontbreken van een andere aanvaller vanwege blessures.

''Hij is nu weer terug en is klaar voor een basisplaats. Ook Kevin Rodriguez is weer terug van Colombia'', aldus Blessin, die weer kan rekenen op Eckert Ayensa en ook nog de beschikking heeft over Rodriguez.

Union staat momenteel op de 3e plaats in de groep E met 1 punt. LASK Linz wist nog geen punten te behalen en is hekkensluiter in de groep.