Clement kijkt uit naar wedstrijd tegen Priske (ex-Antwerp): Hij is een vriend

Clement kijkt uit naar wedstrijd tegen Priske (ex-Antwerp): "Hij is een vriend"

23-10-2023 17:37

Philippe Clement heeft zijn start niet gemist als manager van Rangers FC. Afgelopen zaterdag won zijn team met 4-0 van Hibernian in de Schotse Premiership. Donderdag moet Rangers al opnieuw aan de bak in de groepsfase van de Europa League. The Gers gaan op bezoek bij Sparta Praag, de ploeg van ex-Antwerp coach Brian Priske

Clement kijkt alvast uit naar het duel tegen Sparta Praag en zijn vriend Brian Priske. “Ik ken de coach erg goed, hij is een vriend”, klinkt hij bij STV News. "We speelden samen bij Club Brugge en hij was nadien trainer bij Antwerp", zegt hij.

Clement wil de kampioen van Tjechië absoluut niet onderschatten. "Het is een goede ploeg, die altijd in een 3-4-2-1 opstelling speelt, met goede passing en veel beweging tussen de linies", klinkt het. "We zullen een Rangers team nodig hebben dat gretig is om een resultaat te halen tegen dit Sparta", voegt de manager toe.

Al is dat gezien de vele blessures bij The Gers geen evidentie. "Ik hoop om zoveel mogelijk beschikbare spelers te hebben. Ik bid alvast voor fitte spelers, zodat we ons morgen goed kunnen voorbereiden op de wedstrijd", besluit Clement.